Telefon: +386 3 898 72 60, 051 307 555
E-mail: racunovodstvo@apo-vizija.si

APO VIZIJA

APO VIZIJA, računovodstvo in davčno svetovanje ter druge storitve, d.o.o.

Partizanska cesta 2a, 3320 Velenje

Telefon:+386 3 898 72 60

Fax: +386 3 898 72 60

 • Ker smo vam vedno na razpolago
  Podjetja, ki imajo zaposlenega računovodjo se srečujejo s problemi, ko zaposleni dela le polovični delovni čas, koristi bolniško, dopust ali pa nepredvideno hitro zapusti podjetje. Če se odločite za nas, boste vedno imeli na voljo visoko usposobljene, zanesljive računovodje.
 • Ker je naše osebje prijazno in vam bo znalo strokovno svetovati
  Vsi naši zaposleni se nenehno izobražujejo s področja računovodstva in svetovanja. Nismo samo zgodovinarji, ampak smo neposredno udeleženi pri ustvarjanju zgodovine podjetij. Naša objektivnost in splošno razumevanje naših strank nam omogoča zagotavljanje kritičnih poslovnih informacij v različnih situacijah.
 • Ker natančno in ažurno urejamo vaše poslovne knjige
  Podatki v vaših poslovnih knjigah se sproti posodabljajo, tako da imate vedno na voljo informacijo kje se vaše podjetje nahaja.
 • Ker se lahko osredotočite na osnovne funkcije podjetja
  Računovodstvo je poslovna funkcija katero najlažje prestavimo v zunanje okolje podjetja. Učinkovitost zunanjega izvajanja računovodstva pomeni, da podjetje ne potrebuje več računovodij, ki bi delali na isti lokaciji kot je podjetje. Podjetje/vodstvo pa se osredotoči na vodenje, prodajo,…
 • Ker so naše storitve visoke kakovosti
  Naše stranke sodelujejo z ekipo računovodskih strokovnjakov, ki imajo visoko raven strokovnega znanja, katerega običajno ne najdemo v majhnih podjetjih. Vaša skupina računovodij je od vas oddaljena samo en telefonski klic, SMS ali e-sporočila vstran, da vam zagotovi hitro in natančno storitev.
 • Ker zmanjšate stroške

  Pri uporabi zunanjega računovodstva ne samo da prihranite pri plačah zaposlenega v računovodstvu, ampak zmanjšate tudi stroške upravljanja, najema dodatne pisarne ter usposabljanja za informacijske tehnologije in zakonske predpise. Za strošek enega zaposlenega v vašem podjetju z nami pridobite celoten tim računovodij in davčnih ter podjetniških svetovalcev.

 • Nikoli več problemov in stroškov z zaposlovanjem
  Ker boste uporabljali zunanje računovodstvo se vam ne bo potrebno več ukvarjati z iskanjem primerne osebe, ki bi vam v podjetju vodila knjige. Odpadejo objave prostega delovnega mesta v medijih, čas ki namenite pregledovanju prošenj, izbiri primernega kandidata,... Čas raje porabite za poslovne odločitve.
 • Ker vas redno obveščamo o novostih
  Naše stranke vsak mesec prejmejo novice, v katerih jih obvestimo o najboljših praksah v različnih dejavnostih, izobraževanjih in novostih v zakonodaji ter računovodski hiši APO VIZIJA.
 • Ker pri našem delu uporabljamo moderne informacijske tehnologije
  Za vas imamo na voljo primerno informacijsko tehnologijo, da bo vaš posel nemoteno tekel. Za uporabo informacijskih tehnologij vas tudi usposobimo. Poskrbimo tudi za vse potrebno, da bodo ta orodja nemoteno delovala.
 • Ker imamo za vas storitev primerno vaši dejavnosti ter obsegu poslovanja
  Znamo poskrbeti za knjige mikro in malih podjetij, obrtnikov, zavodov, zadrug, profesionalnih športnikov, zdravnikov,… Pred začetkom sodelovanja z vami opravimo razgovor in za vas pripravimo individualno ponudbo.

Pošljite neobvezujoče povpraševanje

* Polja označena z zvezdico obvezno izpolnite

Osnovni podatki

*
*
*
*
*

Podatki o poslovanju

Da
Ne

Podatki o tehnični opremljenosti

Lastne licence
Hosting
Skeniramo
Ne skeniramo

NE skeniramo, smo pripravljeni skenirati

Zanimam se za

Drugo

* Izbor datuma

Dodatne informacije

35153

Iščete računovodstvo ?  »  Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje

Prijava za uporabnike

Pozabil sem geslo | Nov uporabniški račun

×