Telefon: +386 3 898 72 60, 051 307 555
E-mail: racunovodstvo@apo-vizija.si

APO VIZIJA je NAJ računovodski servis 2011!

Janja Praznik, diretorica APO VIZIJEObrazložitev nagrajenca izbora Naj računovodski servis 2011 – kategorija SREDNJI

 
Računovodski servis APO VIZIJA d.o.o. odlikuje dolgoletna tradicija. Začeli so leta 1988 v bivši Jugoslaviji in so danes  najstarejši slovenski računovodski servis. Iz majhnega knjigovodskega servisa so zrasli v računovodsko hišo, ki skrbi za stranke iz cele Slovenije na treh lokacijah – v Šoštanju, Velenju in Ljubljani.
 
Njihove vrednote so spoštovanje, zaupanje, odličnost in vsesplošna povezava s strankami. Želijo, da njihove stranke rastejo in da so uspešne, njihova naloga pa je, da jim pri tem pomagajo.
 
Njihova struktura naročnikov je raznovrstna, v zadnjem času so se specializirali tudi za proračunske uporabnike. Njihova vizija je postati najboljši servis za proračunske uporabnike in gospodarstvo v severovzhodni Sloveniji, pa tudi širše.
 
Za svoje naročnike skrbijo z usposobljenimi zaposlenimi, ki se nenehno strokovno izobražujejo. Zaposlenim omogočajo napredovanje in izobraževanje.
 
Ponosni so na to, da stranke obravnavajo individualno, saj dobro poznajo poslovanje vsakega posameznega naročnika. Storitve izvajajo z moderno tehnologijo, stremijo pa k čim večjemu obsegu brezpapirnega poslovanja, ki nudi predvsem višjo dodano vrednost.
 
Priznanje se je podelilo direktorici APO VIZIJA d.o.o., Janji Praznik.

S podelitve priznanj Naj računovodski servis 2011

Prijava za uporabnike

Pozabil sem geslo | Nov uporabniški račun

×