Telefon: +386 3 898 72 60, 051 307 555
E-mail: racunovodstvo@apo-vizija.si

Zakaj bi zamenjali računovodski servis?

Zato, ker se ne smete zadovoljiti s tem, da za vas samo vodi poslovne knjige skladno z veljavno zakonodajo, računovodskimi standardi in predpisi.

Računovodski servis mora razumeti vaše poslovanje, vam s celovito paleto računovodskih, finančnih in poslovnih storitev omogočiti velike prihranke, kvalitetne računovodske in finančne storitve ter poenostaviti upravljanje podjetja.

V APO VIZIJI vam prav zaradi izkušenj pri vodenju poslovnih knjig, reševanju davčnih problemov, poznavanjem poslovanja različnih dejavnostih in uporabo vrhunske informacijske tehnologije,zagotovimo urejeno in pregledno poslovanje ter cenovno ugodne storitve.

Mi vas poslušamo in vam tudi pokažemo, povemo in predlagamo rešitve in izboljšave, saj nas ne zanima samo pravilnost poslovnih knjig, ampak tudi vaš posel!
Predloge preverimo pri stanovskih kolegih, strokovnjakih in inštitucijah odgovornih za določeno področje (DURS, ZZZRS,...).

Ker pa je menjava računovodskega servisa za podjetje in podjetnika zahteven in kompleksen korak, pri nas poskrbimo za olajšan in poenostavljen prehod. Ob prehodu opravimo kratko revizijo, povežemo se z bivšim računovodskim servisom ali Davčno upravo.

Upoštevamo Pravilnik o primopredaji knjigovodskih listin in poslovnih knjig, kateri določa postopke in roke za primopredajo dokumentacije v primerih, ko naročnik zamenja računovodski servis in ga je sprejela Zbornica računovodskih servisov pri GZS.

Prehod je možen kadarkoli med letom!

Da, zanimam se za zamenjavo računovodskega servisa!

Prijava za uporabnike

Pozabil sem geslo | Nov uporabniški račun

×